MJCar audi légrugó Webshop - audi szerviz

AUDI - légrugó webshop - légrugó szerviz - autószerviz - BMW- Mercedes - Audi

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

AUDI

AUDI A6/allroad quattro (4B/4F)


A6/Allroad Quattro 4B 1999-2006

A6/S6 4F 2006-2011

AUDI Q7


Q7 4L 2007-2010

Az Audi légrugók gyakori hibáiról bővebben

Ahhoz, hogy Audi gépjárművét rendeltetésszerűen és biztonságosan tudja használni, elengedhetetlen, hogy a működést biztosító alkatrészek megfelelő állapotban legyenek. E téren kiemelt figyelmet kapnak az Audi légrugók, ugyanis ezen alkatrészek megakadályozzák, hogy az autók tengelyei és az alvázak összeütközzenek menet közben, ráadásul a légrugóknak köszönhetően az úthibák sem érződnek meg!

Sajnos az Audi légrugókkal kapcsolatban is találkozhatnak meghibásodásokkal a gépjármű tulajdonosok, melyek közül a leggyakoribb probléma, amikor az alkatrészek elkezdenek ereszteni. A meghibásodás azonnal észrevehető, ezért, ha hasonlót tapasztal utazás közben, azonnal forduljon hozzánk. A leeresztés mellett vezérlési problémákkal is találkozhatnak az autósok a légrugókkal kapcsolatban, melyekre főként a négy kerékoldal egyszerre történő eresztésekor kell gyanakodni.

Ha minőségi gyári, vagy utángyártott Audi légrugóra van szüksége, vásárolja meg webáruházunkból a terméket, vagy hívja szervizünket a szakszerű csere érdekében!

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz