MJCar Webshop - légrugó - szerviz - BMW- Mercedes - Audi

BLOG - légrugó webshop - légrugó szerviz - autószerviz - BMW- Mercedes - Audi

Légrugó specialista szakszerviz
Márkafüggetlen Autószerviz
Légrugó webshop - Légrugó szerviz
MJ-Car Kft. 1211 Budapest Posztógyár utca 8
Nyitvatartás: H-P : 08-17
1211 Budapest Posztógyár utca 8
Nyitvatartás: H-P : 08-17
Légrugó webshop - szerviz
Légrugó webshop - szerviz
Tartalomhoz ugrás

BLOG


2019.03.05

Mercedes E osztály W212 4matic, első komplett légrugó lengéscsillapítóval, raktárról!

Bővebb információ itt található.

 


2018.01.30

Touareg II 2010- gyári kompresszor raktárról!

Bővebb információ itt található.

 


2017.12.14

A mai naptó már Porsche Panamera 970 légrugó szervizeléssel is foglalkozunk. Raktáron találhatóak, első/hátsó légrugó, és gyári minőségű légrugó kompresszor is.

Bővebb információ itt található.

 


2017.11.22

Cégünk raktáron nem tartott, de a gyártók által rendelhető egyedi termékek beszerzését is vállalja rövid határidőn belül. A mai napon például egy Opel Movano légrugó kompresszor beszerzését oldottuk meg, gyors beszerzéssel, 96.100-huf bruttó áron.

 


2017.11.06

Cégünk igyekszik mihamarabb beszerezni a legújabb légrugó pótalkatrészeket. Örömmel jelenthetjük, hogy mostmár az E osztály W212 első légrugó is szerepel a palettánkon, sima és 4MATIC kivitelben is. Természetesen raktárról.

Bővebben itt >>>

 

2017.09.21

Amennyiben a légrugó rendszer meghibásodik, érdemes teljes körű átvizsgálást csinálni, mert egy adott hiba előzménye más részegység meghibásodására is visszavezethető. Hiszen a légrugó rendszer nem csak légrugó, és légkompresszor, hanem egyéb alkatrészek is alkotják.

A képre kattintva nagyban is megnézheti, hogy hogyan épül fel az Audi A6 Allroad Quattro légrugós futóműve:

Ezt a típust első kerék hajtású és Quattro, vagyis összkerékhajtású változatban is gyártják. A hátsó futóművet látták el légrugós kerékfelfüggesztéssel. Ennek közelében helyezik el a szintérzékelőt, melyet egy rudazat köt össze a futóművel és működtet. A hátsó futómű és a karosszéria közötti távolság változását érzékeli. A csomagtartóba szerelik be a sűrített levegő ellátó egységet.

 

2017.09.13

Raktárkészletünk folyamatosan bővül, illetve mostmár heti szállításban tudjuk az esetlegesen nem raktáron lévő igényeket is kielégíteni, amennyiben beszállítóink valamelyikénél van raktáron a keresett termék. Amennyiben az Ön autójához nem talál légrugó webshoppunkban légrugó alkatrész, az nem jelenti azt hogy nem tudjuk beszerezni. Ilyen esetben érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, és kollégáink készséggel utánanéznek a keresett termék elérhetőségének.


KAPCSOLAT

2017.09.12

Bizonyos tipusokhoz vannak úgynevezett légrugó kiváltó szettek, aminek a beszerelésével sima spirálrugósra alakítható a felfüggesztés.

Így a késöbbi javítási költség optimalizálható. Bár a légrugó kényelmét nem tudja visszaadni, de kétségtelen hogy olcsóbb megoldás.


Merecedes W211 kombi avantgarde 2 légrugós kiváltó szett:

2896                        119.300-HUF

Vissza a tartalomhoz