MJCar Webshop - légrugó - szerviz - BMW- Mercedes - Audi

BMW - légrugó webshop - légrugó szerviz - autószerviz - BMW- Mercedes - Audi

Légrugó specialista szakszerviz
Márkafüggetlen Autószerviz
Légrugó webshop - Légrugó szerviz
MJ-Car Kft. 1211 Budapest Posztógyár utca 8
Nyitvatartás: H-P : 08-17
1211 Budapest Posztógyár utca 8
Nyitvatartás: H-P : 08-17
Légrugó webshop - szerviz
Légrugó webshop - szerviz
Tartalomhoz ugrás

BMW

BMW 7-es széria


E65/E66 -EDC

E65/E66 +EDC

BMW X6


E71 2008-

E72 2008-

F16 2013-


Komfort és biztonság:

minőségi BMW gyári és utángyártott légrugók

A járművek mozgás közben óhatatlanul kilengenek, hat rájuk a gravitáció, a mozgás keltette lendület. A kilengés következménye egyrészt hat az utasokra, másrészt hatással van az irányíthatóságra. A lengéscsillapító gondoskodik róla, hogy az autó menet közben ne rugózzon kellemetlenül, tehát komfortosabb utazást biztosít, valamint megakadályozza azt is, hogy az autó kormányzása lehetetlenné váljon.
 
A légrugós futómű egyik kulcsfontosságú alkatrésze a légrugó, ami szintén részt vesz a lengéscsillapításban. Az autó így képes megtartani a kívánt irányt, jobban tapad az aszfalthoz az abroncsokkal, és a kanyarokat is stabilabban képes bevenni.
 
BMW gyári, vagy utángyártott légrugókat keres gépkocsijához? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és válogasson minőségi termékeinkből! BMW légrugó alkatrészt mindig megbízható helyről vásároljon, így nem éri majd kellemetlen meglepetés, és autója hosszú élettartamáról is gondoskodhat!
 
Webáruházunk kiemelkedő színvonalú termékeit azoknak kínáljuk, akik a márkához hűen a minőséget és a megbízhatóságot választják. Rendeljen bátran
BMW utángyártott, vagy gyári légrugót!

Vissza a tartalomhoz