MJCar Webshop - légrugó - szerviz - BMW- Mercedes - Audi

CITROEN - légrugó webshop - légrugó szerviz - autószerviz - BMW- Mercedes - Audi

Légrugó specialista szakszerviz
Márkafüggetlen Autószerviz
Légrugó webshop - Légrugó szerviz
MJ-Car Kft. 1211 Budapest Posztógyár utca 8
Nyitvatartás: H-P : 08-17
1211 Budapest Posztógyár utca 8
Nyitvatartás: H-P : 08-17
Légrugó webshop - szerviz
Légrugó webshop - szerviz
Tartalomhoz ugrás

CITROEN

Citroen C4 Picasso

2006-2013


Miért különlegesek a Citroen légrugók?

 
 
A Citroen a világ egyik legnépszerűbb márkája ( Citroen C4 Grand Picasso 2006-2013 ), ami nem véletlen, hiszen nagy hangsúlyt fektet a biztonságra és a formatervre, emellett pedig az egyik legfontosabb jellemzője a kényelem. Sokan teszik fel a kérdést, hogy ez vajon miből fakadhat, és a válasz egyszerűbb, mint gondolnák!

 
 
A márka autóinak alkatrészei kivétel nélkül minőséget képviselnek, mint például a Citroen légrugók, amik jelentős mértékben hozzájárulnak a kényelemhez, ugyanis nekik köszönhetően egy nagyobb kátyú, vagy fekvőrendőr alig érezhető az utastérben. Érdekesség és ritkán esik szó arról, hogy a Citroen légrugók tulajdonképpen az elsők voltak ebben az alkatrészkategóriában, vagyis a márka szakemberei fejlesztették ki a pneumatikus rugózási rendszert, amit azóta számos egyéb autógyár is átvett.
 
 
Választékunkban többféle Citroen légrugóból válogathat! Fedezze fel kínálatunkat, és ha a vásárlás előtt információra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Vissza a tartalomhoz