MJCar Webshop - légrugó - szerviz - BMW- Mercedes - Audi

GARANCIA - légrugó webshop - légrugó szerviz - autószerviz - BMW- Mercedes - Audi

Légrugó specialista szakszerviz
Márkafüggetlen Autószerviz
Légrugó webshop - Légrugó szerviz
MJ-Car Kft. 1211 Budapest Posztógyár utca 8
Nyitvatartás: H-P : 08-17
1211 Budapest Posztógyár utca 8
Nyitvatartás: H-P : 08-17
Légrugó webshop - szerviz
Légrugó webshop - szerviz
Tartalomhoz ugrás

GARANCIA

Minden általunk forgalmazott légrugóra a gyártó által biztosított 2 ÉV garanciát vállalunk.

Szakszerűtlen szerelésből eredendő meghibásodásra a garancia nem érvényesíthető.


  • A Garancia kizárólag gyártási hibából eredő problémákra érvényes!
  • A szakszerűtlen beszerelésből és/vagy, a légrugó rendszer tömitetlenségéből adódó kompresszor túlterheléséből eredő meghibásodások, nem garanciális meghibásodások!
  • Kompresszort kizárólag a termék gyártó bevizsgálása és a garancia pozitív elbírálása után cserélünk ki, vagy írunk jóvá! A garanciális elbírálás átfutási ideje kb. 3-4 hét!
  • A termékeken található matricát, vagy azonosítót nem szabad eltávolítani! Ha nincs a terméken matrica, vagy a termék azonosító, a garancia nem érvényesíthető! A terméknek teljesnek kell lennie, mint átvételkor (az alkatrész minden darabja (a sérült és épp részek egyaránt) minden szerelékével, és kiegészítőjével együtt)!!!!


A garancia érvényesítéséhez a számla illetve annak másolatára,  valamint
a beszerelő műhely beszerelési számlájára van szükség.

A garanciális ügyintézés minden esetben,
telephelyünkön történik, kollégáink nagy szakmai tapasztalattal állnak az Ön rendelkezésére. Vitatható esetekben a gyártó garanciális bevizsgálására lehet szükség, ebben az esetben, csak a gyártó által elfogadott garanciális termékeket áll módunkban kicserélni. Ennek átfutási ideje 2-4 hét!

Webáruházunk működését a „távollevők között kötött szerződésekről szóló” 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rögzíti. Ennek értelmében önnek internetes megrendelés esetén az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül mindenféle indoklás nélkül joga van elállni a szerződéstől.
Ebben az esetben a megrendelt árut a kereskedőnek visszaküldve legkésőbb 30 napon belül vissza kell kapnia a teljes vételárat – a postaköltség viszont a vevőt terheli.

Kivételt képez ez alól az egyedileg rendelt (raktáron nem tartott) tételek, amennyiben a beazonosítás részünkről megfelelő volt.

Vissza a tartalomhoz